dimarts, 13 de desembre del 2016

DUES FOTOS

He llegit hui dues notícies a la premsa digital que retraten el personal que ens governa i també el que ens ha governat. Són els mateixos.


Inauguren unes autopistes que, segons paraules de Josemari, suposaven "un antes y un después en el proceso de modernización y competitividad de España"; Paco afegia que "es mucho mejor tener una vía de alta capacidad, llamada autopista de peaje, que no tener ninguna"; Alberto ens aclaria que era una "apuesta clara del Gobierno que muchas generaciones tendrán que valorar y agradecer" i Espe, rematava dient que "vamos a salir todos ganando, se diga lo que se diga".

El diari diu hui que l'actual govern "rescatarà" aquestes autopistes. Però, no amb els diners d'aquests personatges, no, amb els diners nostres. Diu que, potser, uns 5.000 milions d'euros. Només.

La segona foto és esta:


Són Hernando i Girauta. PP i Ciudadanos. Dos autèntics líders. El titular del periòdic és el següent:

La resta del Parlament havia aprovat una proposta per augmentar les pensions un 1,2%. El govern l'ha vetada i la "Mesa" de les Corts espanyoles deixa que la proposta desaparega entre la burocràcia parlamentària. Tenen majoria aquests individus, majoria que els van permetre els altres quan van triar la composició de la "Mesa" en qüestió fa uns mesos. 
Unidos podemos s'absté. Pablo i Íñigo s'escriuen cartetes. Són uns extremistes.

Arxiu del blog