dijous, 31 de març del 2011

SORPRESA

No sol llegir jo el diari Las Provincias, però, l’altre dia, dimarts passat crec, en un recés del treball, fullejant-lo, em vaig trobar amb la sorpresa.

Ho considere un error. I no del partit, eh! Un error de la persona. I no puc dir que el conega personalment, ni les seues circumstàncies personals tampoc, però, ho considere una decisió errònia.

Torna a ser el candidat, per a què?

Ha de demostrar alguna cosa?

Ha d’obligar els demés a demostrar-ne d’altres? (He llegit també algunes de les últimes notícies de El Mundo.)

Ha d’arreglar el que considera un desastre? Ha de salvar el poble? Només ell ho pot fer? No hi ha altra solució per a Beneixama?

Tant han fet els actuals governants? Podem exigir-li tant de sacrifici personal? Una altra vegada promeses i compromisos?

Tornaran diputats provincials i consellers a inaugurar edificis emblemàtics? Els telèfons municipals tindran línia directa amb les altes instàncies provincials i autonòmiques?

De nou vorem el Saló de Plens buit? S’hauran acabat les crítiques municipals en la retreta de Festes? Què queda algun llavador per rehabilitar?

Encara hi ha dels qui es creuen imprescindibles?

Què han fet aquests quatre anys els quatre regidors del PP a l’Ajuntament que l’obliguen a posar-se de nou a la capçalera de la manifestació? I la candidata que havia guanyat les passades eleccions abans de celebrar-se? No li donem una segona oportunitat? Li donem la tercera oportunitat a Mariano i a la candidata no li donem la segona? Aquesta tardor les fulles seques no cauran dels arbres i ompliran els carrers de Beneixama?

Encara que guanye per majoria absoluta, encara que perda les eleccions, encara que aconseguim arribar a la saturació completa de consens i pau social, encara que tornem a cuinar sense sal, encara que de nou tinguem l’oportunitat d’arribar al cel, jo, personalment, ho crec una decisió equivocada.

Què hi farem!

Arxiu del blog