dijous, 19 d’abril del 2012

"MÁS MADERA"



És la penúltima de les actuacions de la tisora.

Els nostres governants estan posant-li imaginació a l'assumpte.

D'on els ve tanta inspiració? 

He estat donant-li voltes al tema i crec que he trobat la font d'aquesta inspiració: es tracta de l'escena de "más madera" de la pel·lícula "Los hermanos Marx en el Oeste". 

Mireu el vídeo i l'estat final dels vagons del tren. Així acabarà "la societat del benestar" que creiem indestructible. (Recordeu que estan en el poder per la majoria de vots que els han donat).



TITULACIONS UNIVERSITÀRIES.

Fa uns mesos vam doctorar a Paco. Doctor especialitzat en sistemes electorals. Aplicant el sistema escrit als papers de la seua tesi, el PP obtindria a la Comunitat Valenciana el 95% dels parlamentaris. 
Què vos pareix la tesi? Es mereix o no es mereix el doctorat?
Ara tenim un altre doctor, en aquest cas Doctor Honoris Causa: Mariano ha estat investit doctor honoris causa per la Universitat Sergio Arboleda de Bogotá (Colombia).
L'especialitat la desconec, (potser filologia o lingüística); els motius evidentment els desconec més encara. Però, sembla que els doctorants pertanyen al sector tèxtil:el doctor estava especialitzat en trages i el doctor honoris causa en retalls.



Com que l'època sembla propícia, vaig a fer una nova proposta de Doctor: és el president de la patronal de constructors valenciana, un tal Juan Eloy Durá.


La seua tesi també és interessant:


dimecres, 18 d’abril del 2012

A PAGAR!







Arxiu del blog