dilluns, 2 de maig del 2016

HI HA QUI ESTÀ ORGULLÓS DE SER VALENCIÀ!

La nova propaganda política (institucional, això sí), diu que cal sentir orgull de ser valencià. Fa un any no, ara sí. Ja podem sentir-nos orgullosos de ser valencians. I oblidar que vam fer amb el nostre orgull els últims vint anys.

Jo no. Jo vaig a esperar tres anys més. Vaig a vore que passa amb els estudiants de les nostres universitats, i on treballen eixos estudiants quan acaben els seus estudis, i com tractem a les persones que necessiten ajuda, i com atenem els malalts als nostres hospitals, i que passa amb aquells que han perdut la seua casa, o el seu treball, i esperaré per vore si els qui tinguen treball el tenen amb un sou digne, i si les nostres escoles recuperen tots els recursos perduts, i si la flor del taronger del vídeo arriba a convertir-se en taronja i el llaurador que l'ha conreada també se sent orgullós de ser valencià.

Si d'ací tres anys el meu orgull m'ho permet, faré una paella i rascaré tot el socarrat. Per cert, al vídeo no es nomena ni la xufa, ni l'orxata. Una errada imperdonable!

Ja vorem!




Arxiu del blog