dimecres, 13 de gener del 2010

AS SHIT BY IRRIGATION DITCH

As shit by irrigation ditch.
Com cagalló per sequia.

Com si s'acostaren eleccions. Pareix que hem començat ja la campanya (un poc prompte no?). Els grans líders ixen del cau per saludar el respectable, es deixen vore, es reuneixem amb els seguidors, dicten estratègies.

Tots els plans del món estan ja damunt la taula.
El Plan Millora, des del 2006, i la meitat per pagar. El Plan Confiança, un any du en marxa, però encara no han pagat un euro. Diu que l'any que ve es visualitzarà: que tremolen els afectats amb la parauleta. Imagineu-vos quan els pagarà!

I què em dieu de la gestió de Carlos? I de les solucions a la crisi que ens oferta Mariano? I a aquest home, el Síndic de Comptes, que no li agraden les carreres de cotxes? Com pot dubtar de res? Ara, el Centre de Convencions, serà el millor del món. O quasi. Amb tot el Plan Confianza no pagaran aquestes bones persones el Centre de Convencions: abans de començar a obrar ja s'ha encarit 40 milions (d'euros?).

El problema de l'aigua podeu donar-lo per liquidat si és Rita qui s'ocupa del tema. Mira que ha plogut i ha nevat i tenim els pantants a mitja càrrega! És que la culpa és tota de José Luis! I de Castilla La Mancha també!
L'assumpte dels aeroports també podeu considerar-lo finiquitat. Fixeu-vos com Mario li ho explica a Paco: nosaltres com els catalans; la gestió dels aeroports com la de Catalunya. L'aeroport d'Alacant guanya diners, però l'altre en perd. Imagineu-vos que els deixen en mans de les persones aquestes; amb un parell de Plans Confiança no paguem el dèficit dels tres aeroports (el de Castelló encara no està fet, però el farem, és el de la foto: bonic eh!).

Parlant de temes importants: diu el Canal Nou, en els seus informatius, que ha nevat, que ha nevat molt.
Diu més coses, però, totes orientades en la mateixa direcció: parlen d'un que tot ho fa bé i d'un altre que tot ho fa malament, per a fotre'ns, si, a nosaltres, a "todos los valencianos".
Aquestes vacances de Nadal he vist el Canal Nou i, sempre acabe preguntant-me, després d'una sessió de notícies, si de veritat els qui ens content aquesta realitat virtual a la que vivim, són, de debò, titulats superiors universitaris.

Arxiu del blog