dimecres, 22 de febrer del 2012

RESISTIRÉ.

CANAL 9

Ha passat l'onada de fred siberià, s'han acabat les nevades històriques, les gelades històriques han remés, el vent huracanat, històric també, ha deixat de bufar i ara comencem a patir les conseqüències.

Ara resulta que els treballadors de Canal 9 demanen la dimissió dels qui des de fa anys ens han fet creure que vivim al paradís terrenal: nosaltres som coneguts al món senser pels "grandes eventos" que organitzem, tenim la millor educació del món, no hi ha cap persona aturada, nosaltres no tenim "dèficit públic", ben al contrari som la "comunidad" més rica d'Espanya, la capdavantera en tot, i paguem al dia.

Aquests dies passats hem comprovat que també tenim els policies més "forts, sans i valents". I d'enemics només en tenim un. Què més volem?

Què dimitisquen! Què dimitisquen tots: el de RTVV, el de Ràdio 9, els caps dels informatius, el cap de la policia que considera els estudiants d'ESO i Batxillerat "el enemigo", i Paula, Paula també.

Però, abans d'anar-se'n reviseu-los els contractes, sobretot l'apartat d'indemnitzacions.

dilluns, 20 de febrer del 2012

ENEMICS

Crega's per un moment que vosté estudia a un institut públic de la Comunidad Valenciana. Durant els últims dies no té calefacció, estem a l'hivern i fa fresqueta, la copiadora i les impressores ja no funcionen, s'ha acabat el paper i el tonner, dos dels professors estan de baixa per malaltia i des de fa un mes ningú ha arribat a substiruir-los, la beca de llibres que li concediren fa uns mesos encara no s'ha pagat i, a més, l'aeroport s'ha quedat estret abans d'arribar els avions (encara gràcies).

Doncs bé, cal almenys manifestar el descontent eixint algun dia al carrer, a la porta de l'institut, per demanar que la situació es normalitze, tan sols un poquet. I quant ix es troba vosté amb les imatges que s'adjunten. Un individu, el cap de la policia, es refereix a vosté i les seues companyes com  "el enemigo", mentre la delegada del govern, asseguda al seu costat, calla. Hi ha detinguts menors d'edat, "el enemigo" és menor d'edat, són alumnes d'institut. Aquestes persones segueixen en els seus càrrecs, ningú no els ha cessat d'immediat. Aquest país nostre, tan democràtic, sembla que ha perdut la vergonya. Serà la crisi?






Arxiu del blog