dimarts, 24 de juliol del 2012

QUINA CAMISA QUE DUU ESTEBAN!

Ja feia temps que Esteban no apareixia contant-nos les seues consignes. Aquest és un del polítics del PP que pensa que tots nosaltres som tontos. Li escriuen quatre frases, ix a la televisió, les llig i està convençut que ha acabat amb la crisi, amb Angela Merkel, amb el BCE, amb el PSOE i amb la Santa Inquisició. Ell és que s'ho creu el que diu.

Jo, no. Si em digueren que es tracta d'un anunci de detergent amb lleixiu, diria que sí, que és el millor, el detergent em referisc. Mireu la camisa tan blanca que duu. Quin detergent deixa la roba tan blanca com eixa? Evidentment el seu. Qui ha llavat la camisa? Mariano? Cristobal? Soraya? Tots han fregat, i han fregat molt. Luis l'ha estés i Mª dolores l'ha planxada. A Esteban li l'han posada i li han dit: ala, ves, conta-ho.

Però, no es tracta de l'anunci d'un detergent que llava blanquíssim. Es tracta de declaracions d'un polític suposadament de primer nivell. Un dels màxims dirigents del PP, el partit majoritari a Espanya. Ja ho he dit en altres ocasions, és el que tenim, eixe és el nivell.

I això és el realment preocupant, que aquestes persones creuen que per a dur una camisa tan blanca, per comprar eixe detergent amb lleixiu tan magnífic, s'han de llevar diners de la nostra atenció sanitària, s'han de llevar mestres dels nostres fills i filles, s'han de llevar ajudes a les persones depenents, s'han de llevar prestacions a les persones aturades. 

I, a més, diuen que és l'únic camí possible. Quan això no és cert. Podríem prescindir de la camisa blanca i posar-li una camisa a quadres oscura i no necessitaríem eixe detergent tan bo que llava blanquíssim. Mariano, Cristobal, Soraya, Luis i Mª Dolores no haurien de llavar, frotar, estendre i planxar i, fins i tot, podríem prescindir d'Esteban.

Crec que eixe és millor camí. I és possible. A vore si no tardem molt en trobar-lo.


Arxiu del blog