dijous, 24 de setembre del 2015

I LA BOTELLA, QUÈ?

Ahir, Mariano Rajoy, president del govern espanyol, en una entrevista a una televisió de Girona, va explicar clarament que diuen els tractats de la Unió Europea sobre la possible independència de Catalunya:

"Es muy claro y lo entiende todo el mundo: un vaso es un vaso y un plato es un plato".

Ja no sé que dir. Però, permeteu-me que insistisca: aquest home és el President del Govern espanyol.



dimecres, 23 de setembre del 2015

TÉ MARIANO NACIONALITAT ESPANYOLA?

Ja em referia l'entrada anterior a Mariano. I supose que també ja tots i totes haureu vist el vídeo. El duc al blog per a què conste; aquest home és el President del govern espanyol -espere que per poc temps-, el van votar vora 11 milions de persones; algun milió que altre no s'atrevirà a dir-ho en cap lloc, supose.

Per cert, ara que estan de moda en Catalunya, un parell de dubtes: Mariano i els peperos tenen majoria absoluta al Congrés i al Senat, majoria d'escons, però, de vots rebuts a les eleccions també? Han estat predicant uns mesos, després de perdre bona part dels ajuntaments, que el partit que governe siga el més votat: per a les eleccions catalanes el PP continua defensant que governe la llista més votada? O en aquest cas no val eixa consigna?

Hui mateix, Milagrosa, la exconsellera de turisme de la Generalitat de Camps, ha dit, davant el jutge, que ella de turisme no sabia res, que no sabia ni que era FITUR. I la consellera de turisme era ella, eh?

Per una vegada em crec el que diuen aquestos personatges.


Arxiu del blog