dilluns, 10 d’agost del 2015

VACANCES.

Estic de vacances. He pensat que, tal volta, siga el moment d'actualitzar aquest blog. Fa ja més d'un any que no hi escric res.

Cal continuar amb "l'oposició constructiva"? Cal tornar de nou a "l'oposició de l'oposició"? El poder a l'Ajuntament de Beneixama ha canviat de nou. Tornen a manar els d'abans, els de fa quatre anys, PSOE i JpB, quant aquest blog es deia "l'oposició de l'oposició". Els blogs de PSOE i JpB mantenen encara activitat. Els populars sembla que s'han relaxat.

Estic desdejunant mentre repasse el diari d'ahir i escolte a la ràdio una de les tertúlies polítiques de primeres hores del matí. Els comentaristes parlen de notícies importants:

- El ministre de l'interior ha rebut al seu despatx a Rodrigo Rato.

- Greu conflicte a Gibraltar entre Espanya i el Regne Unit sobre la propietat de l'aigua salada del mar.

- Dimiteix un individu que havia estat nomenat assessor de no sé qui, amb un sou de quaranta tants mils d'euros. Es tracta d'un jovençol de vint anys, sense mèrits coneguts, que no havia resultat elegit a les passades eleccions i li havien donat un càrrec d'assessor. En aquest cas es tracta d'un membre de les llistes del PSOE. Hi ha altres personatges il·lustres que en compte d'assessors els fan senadors. Aquests, per suposat, que no dimiteixen. Rita i Alberto, senadors! O Joan Lerma, durant molts anys!

Els tertulians es pregunten de què hauran parlat el ministre i Rato, un imputat, al despatx del ministre, durant un parell d'hores. La propera activitat coneguda del ministre, al setembre, quan acaben les vacances, serà l'assistència a un acte de beatificació d'unes mongetes no sé on, diuen. Com podeu comprovar, una agenda complicada, la d'un ministre d'Espanya al qual li paguen nosaltres el jornal. Aquest país no té remei. Vivim una repetició constant d'alguna pel·lícula de Berlanga, per exemple.

Mariano passeja en pantalons curts i samarreta amb un amic, pel seu poble. Apareix la foto al diari, com aquella passejada amb bicicleta de la campanya electoral on podíem constatar que el president no sabia ni posar els peus als pedals. "Tenemos encima una ruina que a poco que la cuidemos nos dura toda la vida. España es una mi... (piiit)", repeteixen a la pel·lícula "Rey Gitano".






Arxiu del blog