dilluns, 17 de març del 2014

PAELLA I SANGRIA.

Acabe de llegir la notícia a un dels diaris d'Internet. La foto és aquesta:


Està posant la primera pedra d'una caserna de la Guàrdia Civil a un poble de Navarra. És el Ministre de l'Interior. L'acompanyen la presidenta de la Comunitat Autònoma, l'alcalde, la delegada o subdelegada de torn, un guàrdia civil i un bisbe.

Busque la imatge al Google i trobe aquesta altra:


Van a inaugurar unes vivendes. És una foto dels anys cinquanta. Alguns càrrecs polítics, el guàrdia civil i el bisbe, o el rector, desconec la graduació. Sí, han passat més de 50 anys, encara que algunes coses no han canviat tant.

L'home de la pala ha destituït, hui mateix, al tinent coronel Tejero, fill, que el passat 18 de febrer va celebrar l'aniversari del 23-F junt al seu pare, l'ex-tinent coronel Tejero, i uns amiguets relacionats també amb el 23-F. Es van menjar una paella al quarter que dirigia el guàrdia civil Tejero, fill de l'altre Tejero, segurament amb sangria. Sembla que els assistents no estan identificats encara, però, hi ha un altre Tejero, fill de Tejero i germà de Tejero, que no estava a la paella però és cura, no bisbe, cura.
El ministre se n'ha assabentat de la celebració un més després i per la premsa. Aquest home es va assabentar de l'assumpte de les pilotes de goma de Ceuta un parell de setmanes després del llançament. Havien mort 15 persones ofegades.

Ahir mateix vaig poder veure a una de les televisions "La vaquilla", una pel·lícula de Berlanga, autor també de "Bienvenido Mister Marshall" o "La escopeta nacional", entre d'altres. Si vegeu les tres pel·lícules podreu identificar fàcilment ministres, alcaldes, cures, guàrdies civils, ...

Semblen gracioses totes aquestes cosetes, però, no són gracioses, ben al contrari, donen pena.

L'home de la pala, hauria d'anar pensant en més destitucions, fins i tot en destituir-se ell mateix.  

Arxiu del blog