dimecres, 25 d’abril del 2012

IMATGES DELS NOSTRES LÍDERS.


Són imatges i notícies totes dels diaris de hui. La diputada Mónica Oltra solta el seu discurs. Vol que es regulen els regals que es fan als polítics: cotxes, bolsos, pisos, ...Els seus companys diputats estan en animada conversa o no estan. L'altre s'ha caigut de l'escó. El diputat doctor ja ni se sap per on para. Tots els mesos cobren el jornal.



Però, treballen. Entre retallada i retallada paguen el deute dels cotxes de carreres. La beca del seu fill possiblement no l'haurà cobrada, la subvenció concedida al seu Ajuntament fa anys, igual tampoc, però, la "gestora de la fórmula 1" ja la tenim sanejada.



Aquestes persones, a les que una gran majoria de vostés han votat, són les que han retallat el sou als funcionaris i els diuen que són uns "privilegiats", les que han retallat les prestacions sanitàries i volen que tots paguem més per les receptes, volen que els seus fills i filles s'amuntegues a les aules de les escoles públiques i subvencionen la crisi pagant més per les tàxes universitàries. 

Però no volen control sobre els regals que reben pel seu càrrec polític, estan ja instal·lats al Senat i a les Diputacions fent un gran treball, com poden vore a les fotografíes, i ja no es qüestiona el seu paper com es feia durant el període electoral.

Són ells, els nostres líders polítics. I ho són pel vot que molts de vostés els han donat. D'ací quatre anys, més.



dimarts, 24 d’abril del 2012

RETALLS SANITARIS.








Arxiu del blog