dissabte, 12 de novembre del 2011

SOMOS MADRES

Era un acte del PP, hui, a València, en el Día de la Familia, per la igualtat de la dona, ...etc.,etc.
Allí estaven Esteban, Alberto, Rita, ... Paco i Ricardo crec que no.
Per amenitzar l'acte ha actuat un cor d'un col·legi religiós. Ací el teniu:
  

dimecres, 9 de novembre del 2011

INDIGNATS: MAQUETES.

Escolte alguns comentaris sobre la notícia a una de les tertúlies radiofòniques entre polítics. Una d'ells justifica el succés referint-se a "los grandes eventos", a la col·locació de la Comunidad en el mapa mundial, i el pagament en Suïssa, degut a què es tracta d'arquitectes de nivell internacional.

Segurament, aquesta dona es presentarà a les eleccions i hi haurà gent que la votarà, resultarà elegida, i podrem començar de nou.

Els estudis d'arquitectura són llargs i difícils, redactar un projecte com aquest deu ser molt dificultós, hauran de participar molts arquitectes i enginyers, però, val 15 milions d'euros? 
Val 2.500 milions de pessetes? 
Es pot pagar eixa quantitat de diners públics, de tots? 

Si repartírem eixos diners entre els habitants de Beneixama tocaríem a milió i mig de pessetes per persona, uns 9.000 € per habitant. Una família ingressaria uns 36.000 €. 
I qui són els responsables? No ho sabem; no hi ha. 
Encara que a la foto es veu gent.


INDIGNATS: VIVA LA REPÚBLICA



dimarts, 8 de novembre del 2011

INDIGNATS: TENIM SUFICIENTS MOTIUS PER NO VOTAR-LOS.


“Insidias” diuen que fou la paraula més repetida per Mariano en el debat d’anit. Rubalcaba va passar el temps llegint-nos el programa electoral del PP, –el que aplicarà després del 20-N si pot, no el que té escrit-, sabent que no podia prometre res del que farà i que no va fer quan podia haver-ho fet.

Mariano va demostrar que sap llegir, que domina la tècnica lectora. Més d’un està fregant-se les  mans pensant que aquest home guanyarà les eleccions i el tindrem de president a la Moncloa. Els dos van coincidir en el color de la corbata.
Ho llig a la premsa. No vaig tindre ocasió de patir de l’espectacle mediàtic.

Però, junt a la crònica dels fets, llig al diari altres notícies, aquestes sí, realment interessants:

-       “Necesitamos garantías de que tendremos agua” diu Pilar Barreiro, candidata del PP per Múrcia, com si li hagués faltat l’aigua per beure durant la legislatura anterior, (“Agua para todos”), i sense assabentar-se’n que a la capçalera del Tajo-Segura està MªDolores amb la clau que obri, i tanca, l’aixeta, a la mà.

-       “El Banco de Valencia, que podría tener un agujero contable de 600 millones, admite que està siendo investigado por el Banco de España”. El mateix Banc que fa poc temps va avalar Jaume Matas amb 3 milions d’euros i d’on, el seu president executiu, José Luis Olivas, (ex-president de la Generalitat), acaba d’eixir fugint.

-       “Los grandes eventos han atraído a 68 millones de visitantes a la Comunidad Valenciana” –diu Alberto. Entre la Fórmula 1, la Copa del América, la Volvo Ocean Race i altres històries, han dut 68.000.000 de visitants; que “han generado un impacto económico de 9.205 millones de euros” i “han creado 271.000 empleos”, conta el diari que ha dit el president a London i, aparentment no ha passat res.

-       “China se fija en la perla del Mediterráneo”. 450 empresaris xinesos estan a València on vol Rita que duguen diners pel Parque Central, la Marina Real, el pla urbanístic del Grau o el “corredor mediterráneo”. Com també vol que vinguen uns 100 milions de turistes de la Xina a València: “Ellos son los mejores y nosotros necesitamos a los mejores” –Rita dixit.

Ací passa algo. No sé si serà degut a l’aigua, a l’aire o al fred de l’hivern que ja arriba, però, ací passa algo. I això que encara no ha començat a nevar al Canal 9.

Jo no pense votar-los.

·      Acabe de llegir a la secció Vaivén del diari Levante que el sacerdot Juan José Gallego, “exorcista oficial de la Archidiócesis de Barcelona”, assegurà el diumenge al programa de televisió «Cuarto milenio» que la Comunitat Valenciana, “donde estuvo destinado antes de ser designado exorcista”, és la zona «más infestada de demonios de España».
·      I a la contraportada del mateix diari, Francisco Franco Martínez-Bordiú diu: “Mi abuelo defendía a la clase trabajadora”, “Él era independiente, no tenía color político”.

* Post Scriptum: Si repartim els 168 milions de visitants per la superfície valenciana i després, proporcionalment pel terme de Beneixama, ens toquen uns 252.000 visitants, dels quals uns 150.000 serien xinesos. Si a un 10% li agrada el territori i decideix empadronar-se al poble tindríem 15.000 nous habitants, suposadament majoritàriament comunistes. Aquesta situació li complicaria la victòria al PP en les properes eleccions municipals, llevat del cas que els populars es convertiren al maoisme militant.

Arxiu del blog