dijous, 20 de desembre del 2012

TAN A PROP, I TAN LLUNY.

Havia llegit els últims dies, crec que al blog del PSOE local en alguna notícia sobre el ple municipal, o potser ho haja vist a la web intercomarcal, que l'Ajuntament de Beneixama ha participat a les fires de Cocentaina i Penàguila exposant productes locals.

Està bé això de participar en fires exposant productes del poble, fins i tot organitzar la corresponent fira local sobre gastronomia i empreses de la localitat. Tota pedra fa paret, però, també cal pensar, de tant en tant, que estem ja instal·lats al segle XXI. Hi ha altres camins.

Recorde tot açò per la notícia que he llegit al diari, hui mateix, sobre l'associació "Terres dels Alforins" que adjunte.


Aquestes persones li encomanen el seu logotip i el mapa de la zona a Javier Mariscal, ho presenten a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, s'enduen tots els seus vins per fer una fira allí mateix amenitzada per la música de la Societat Musical La Constància de Moixent, i ho acompanyen tot  amb els productes tradicionals dels forners i carnissers de la zona. Es tracta de promocionar i donar a conéixer els seus productes i crec, que la idea és bona i el lloc triat i les companyies ben interessants.

Tinc amics i coneguts a la zona, a Moixent i Fontanars, conec algunes de les bodegues i he tingut ocasió de tastar els seus vins. Estan fent-ho bé. Són empreses privades que el·laboren productes de qualitat, que saben comercialitzar-los i tenen idees i projectes de futur. A més, valoren el seu territori, el seu paisatge i el seu patrimoni. (S'imaginen que li diria aquesta gent a aquell que anara a plantar-los un poste d'alta tensió a la seua vinya?).

Supose que els nostres governants, els de Beneixama dic, ja tindran prevista una activitat d'aquest tipus. Segons he escoltat per ahí, aquests ho tenen pensat tot.

M'agradaria tant llegir algun dia una notícia semblant que parlara del meu poble!

dilluns, 17 de desembre del 2012

JUNT A EL INTERMEDIO, RESISTIRÉ.

Hui ha complit 1.000 programes "El Intermedio". Han tornat a passar el vídeo ja ben conegut: Resistiré. És anterior a Mariano el vídeo, però, premonitori.



Cuando el Gran Hermano sea Mariano:

Cuando pierda todas las ayudas ...
Cuando te jubiles de becario o parado de la construcción ...
Cuando te despidan con un beso en lugar de la indemnización ...
Que el telediario de la uno sea el NODO ...
Aunque el recorte se transforme en un deporte ...
Cuando no haya ley de dependencia y paguemos por la educación ...
Cuando el hospital sea de copago y te cobren por la transfusión ...
Cuando le debamos todo al banco y aun así nos cobren comissión ...

Cuando no me quede solución, resistiré.
Resisitiré aunque me quiten todo.
Resistiré para seguir viviendo.
Resistiré los años de gobierno del PP.

Resisitiré, jodido pero bueno,
soportaré los años del gobierno del PP.
Resistiré, resistiré, ...

Arxiu del blog