dijous, 12 de juliol del 2012

VERGONYA.

Ha aparegut en diferents diaris, fotos, vídeos,... que estan a la xarxa. Però, no puc deixar de repetir-ho. Parle de l'actitud dels diputats del PP al Congrés espanyol durant i a la fi del discurs de Mariano Rajoy i del comportament de la ministra italiana de treball quan anunciava la seua "reforma laboral". Uns, aplaudeixen, (huit vegades diuen els diaris), l'altra, plora.






"No podemos elegir ... no tenemos esa libertad" - va dir l'home que està assegut a l'escó i al qui aplaudeixen tots els seus acòlits. 

No hauria d'haver-se assegut mai. Després del que va anunciar, hauria d'haver-se'n anat a casa. Si no pot fer res, si no decideix res, què fa allí?

Dels altres el millor que podem fer es redordar el que ells han aplaudit. No devem oblidar aquesta foto. Hem de recordar bé aquestes cares. 

Com hem de recordar fotos semblants que es produeixen als parlaments autonòmics o als ajuntaments. Com no hem d'oblidar les imatges d'alcaldes asseguts al costat de Consellers explicant-nos la meravella de les retallades sanitàries o alcaldes també, defenent la "reforma laboral" de Rajoy des de la poltrona municipal.

Recordem-ho i recordem-los-ho a ells sempre que tingam ocasió.

dimecres, 11 de juliol del 2012

UN POQUET DE RELAX PELS ESTAFATS DE LA CAM.

Diu el Banc de Sabadell que els enganyats amb les "preferents" de la CAM poden convertir-se en accionistes seus i recuperar, pot ser, amb el pas del temps, els seus diners o part d'ells.


De moment, un poquet d'esperança i relax amb el vídeo que han elaborat. Si, a més, tots el xoriços que ens han enganyat acabaren a la presó, la felicitat podria ser completa, o quasi.


dimarts, 10 de juliol del 2012

COM ÉS POSSIBLE QUE TOLEREM AQUESTES COSES!









Arxiu del blog