diumenge, 25 de setembre del 2011

INDIGNATS: UNA BROMA


Mireu el titular i l'autor de l'article. L'article complet l'he llegit al diari Levante i és una pena molt gran que no l'hagen llegit tots els líders polítics mundials: ja faria anys que n'hauríem eixit de la crisi. És un compendi de receptes definitives per acabar amb la crisi econòmica actual.

Aquest home és el "portavoz de Economía, Hacienda y Presupuestos del grupo popular en las Corts Valencianes" i al seu escrit diu:

- "El camino adecuado para reducir los desequilibrios públicos es el de la austeridad y eliminación del gasto superfluo, ..."
-"... la política fiscal correcta ... es la que permite a las empresas y a los ciudadanos reactivar sus actividades económicas y crear empleo."
-"Así, se baraja la posibilidad de bajar los impuestos a los emprendedores, congelar las cargas que se asocian con la puesta en marcha de un negocio para fomentar el espíritu emprendedor ..."
-"... porque la solución a la crisis pasa por la generación de empleo y reformas estructurales."

Ja està, vegeu que fàcil és? I els experts econòmics mundials no volen assabentar-se'n.

Diran vostés: açò és teoria, però,... No, tenim exemples pràctics:

- El deute de la Comunidad Valenciana és de 20.547 milions d'euros (el 19,9 % del PIB). Récord a tota Espanya: "austeridad y eliminación del gasto supérfluo".


- Deute dels hospitals públics: 957,5 milions d'euros i pagament al cap de més de 600 dies. No aconseguim el récord, però, tot arribarà: un altre exemple d'austeritat.


- I un exemple de "emprendedores": 1.200 euros per cada reunió. Sis "emprendedores" autèntics: multipliqueu 6 per 1.200 i per unes quantes reunions i veureu el que ix. (La notícia en aquest cas és del diari El País).

La Diputación de Alicante mete la tijera en las dietas

EZEQUIEL MOLTÓ - Alicante - 17/09/2011

Los seis diputados del consejo rector de Suma -el organismo que recauda los impuestos municipales en la provincia de Alicante- se reúnen prácticamente todos los meses y hasta ayer cobraban por cada encuentro 1.200 euros.

Arxiu del blog