dijous, 3 de maig del 2012

HERMANO LOBO.

Durant els anys setanta es va editar la revista "Hermano Lobo". Un setmanari humorístic que va eixir al carrer el 1972 i va haver de tancar el 1976, mort ja, i soterrat, el dictador. Chummy Chumez, Forges, Peridis, El Roto, ..., Vázquez Montalbán, Manuel Vicent, ...

Ha passat molt de temps, però, hi ha coses que no volen caure en l'oblit i es repeteixen cíclicament. Són molts els qui viuen amb l'aigua al coll, hi ha molts polítics apolítics, a diari ens repeteixen que o ells o l'abisme, què dir de promeses i mentides?, i també abunden els qui veuen "política" en qualsevol acte o opinió diferent a la seua.

El que mai deu passar és permetre que ens facen oblidar els nostres drets. Són nostres!








dimarts, 1 de maig del 2012

SINDONOLOGIA.

Sembla que els artistes s'han vestit per a l'ocasió. Ahir va dir que el proper divendres més. De "reformes". 
La primera actriu el mira i pensa: "que alt és, que guapo és, i que llest"; "Espanya està en bones mans, que estan preparades per salvar-la".




"La deuda" i "la prima" no fan cas de la pel·lícula i el "casting" al complet ha d'anar a donar-li explicacions al crític de cine, en aquest cas alemany. Un dels actors secundaris es creu "fil·loleg", o "acadèmic",  i ens conta que "pujada d'impostos" ha estat esborrada del diccionari i ara es diu "ponderació d'impostos"


I la nostra? La nostra és una pel·lícula de por. Diu la notícia que noranta dels alts càrrecs de la Generalitat aniran pels pobles de més de mil habitants explicant les seues "reformes" i "ponderacions". I Rita i Alberto s'han baixat tant el sou que el gerent dels autobusos cobra més que ells. O és que l'altre se l'ha pujat molt!




El gestor de l'aeroport de Castelló no para. Instal·lat en la impunitat tot ho creu vàlid. La premsa i la ràdio informen de les seues últimes reflexions. Nosaltres, culpables de la crisi, només hem d'escoltar-lo. No entenc com la societat valenciana és capaç de tolerar aquestes barbaritats.


  

Almenys una bona notícia en aquests temps de crisi. L'importantíssim descobriment s'ha realitzat a València, com no podia ser d'altra manera, durant la celebració d'un Congrés Internacional sobre "Sindonologia". No n'especifica la notícia quin tipus de cremes i flors són les protagonistes de la troballa.




Arxiu del blog