dimarts, 19 de març del 2013

NO A LA GUERRA!

Hui es compleixen 10 anys de l'inici de la guerra d'Irak. La de les "armes de destrucció massiva", la de les multitudinàries manifestacions del "no a la guerra" i la de la foto del "trio de les Açores".


La mà damunt del muscle de l'home del bigot és enormement suggerent, (uns anys després la mà de Bush seria la mà d'Obama i el muscle d'Aznar seria el muscle de Zapatero, en una foto molt similar, però tan diferent): és la viva presència de la mort. Reflexionar al voltant de la mort és reflexionar al voltant d'aquesta foto. Però, no per conformar-nos amb "l'inevitable tràgic final" on ens va conduir, no, ben al contrari, per demanar-los les seues responsabilitats als culpables.


dilluns, 18 de març del 2013

QUÈ ESTÀ PASSANT?

Diuen els diaris que l'Eurogrup ha decidit bloquejar un percentatge dels diners que tenen els bancs de Xipre i que són en realitat de les persones que allí els tenien estalviats. Han de pagar el "rescat". Aquestes persones també han gastat per damunt de les seues possibilitats. 


Hi ha algú que no n'està d'acord. Com que el banc estava tancat s'ha presentat allí amb la clau per obrir-lo.


Altres avisen.


Però, tranquils, no tots opinen igual.


 


Dues opinions de pes: Mª Dolores de Cospedal i Arias Cañete. Guindos, Montoro i companyia encara no han obert la boca.

Mariano tampoc. Estava hui molt atrafegat. Rebia als membres del COI que visiten Madrid per decidir si serà seu olímpica el 2020. 



Ha acabat prompte, tenia fred. La vegada anterior estava cansat i tenia son. (Aquest home no sap ni les vegades que Madrid ha presentat la seua candidatura olímpica. Se li oblida la candidatura que va presentar per a les olimpiades de 1972, les de Munich. És el que hi ha).

Mentre, l'alternativa, està ocupada en temes realment importants. I Esteban, on està? Està també ocupat, al pobre la citat el jutge el dia de la Cremà.


Què està passant? En mans de qui estem?


Arxiu del blog