dilluns, 28 de maig del 2012

MENTIRES



http://blogs.elpais.com/la-voz-de-inaki/2012/05/los-disfraces-de-la-mentira.html

Què està passant? Què estan fent? On estan els responsables? Què han fet amb els diners?

És tolerable que es tanque un hospital, que un jubilat haja de pagar deu cèntims per una recepta? Devem permetre que tanquen una escola o lleven un professors dels nostres fills? Consentirem que una persona necessitada perda una mínima ajuda que li és imprescindible per viure? Acceptarem qualsevol d'aquestes coses mentre li regalen 23.000 milions d'euros a un banc? 





I encara vindrà més. Tenen experiència de l'etapa anterior. Recordeu Telefònica o Argentaria? Ara poden provar-ho amb Renfe o Aena. Si fan bon preu sempre hi haurà algú que se'n faça càrrec. Igual quan arreglen Bankia amb els diners de tots poden tornar-la al sector privat. Són liberals.



Nosaltres, els valencians, continuem aportant arguments al disbarat. Els nostres calaixos també són, com tantes altres coses, els més grans del món. I podem amagar dintre, moltes, moltes factures. I moltes altres coses.


Penseu que Fátima i Cristobal solucionaran alguna cosa? Sabeu d'alguna mesura que ha pres la ministra de treball per ajudar a les persones aturades? El ministre d'hisenda ja ha començat a cobrar als qui més tenen?

Altres continuen amb les seues festetes: "Día del Alicantino de Adopción" i "Encuentro de Casas Regionales". Una paelleta, un berenar, una fideuà, ... Aquestes són xicotetes inversions que atrauen milions de turistes, que creen mils i mils de llocs de treball, creuers de luxe que no caben al port, pernoctacions multitudinàries als millors hotels alacantins ... "y los pajaritos cantan, y las nubes se levantan".




Arxiu del blog