dissabte, 23 de juny del 2012

CATÓN DE ÚTICA.

Ahir, Alemanya va guanyar a Grècia al futbol. Haguera sigut millor, per a "la prima de riesgo", el resultat contrari, segurament. I, a més a més, Mariano no va assistir al partit, resolent com estava, problemes prou més importants.

Però, han hagut més partits Alemanya-Grècia, i no sempre ha guanyat Alemanya. A l'exemple que adjunte guanya Grècia per 1 a 0, amb gol de Sócrates.



Creia jo que entre els jugadors de Grècia estaria Catón. No, Catón no era filòsof, ni era grec, era romà, ni Útica era una ciutat de Grècia. Catón estaria a casa, veient el partit per la televisió, callat, en silenci, com fan els déus.

Hui, es compleix un any del memorable discurs de l'alcalde de Beneixama amb motiu de la proclamació dels capitans festers, reflexionant sobre la "transició", i hui tindrà la possibilitat de repetir-ne un altre, encara més memorable, per exemple, sobre "la crisi". 

O potser calle, fent-li cas a Catón de Útica, encara que tinga tota la raó del món, o siga la persona més adequada per explicar-nos el que està passant, o, fins i tot, per llançar-nos les solucions des de damunt l'entaulat.

O igual calla, com fan els "déus".

Arxiu del blog