dimecres, 23 de desembre del 2015

LA DEMOCRÀCIA ESPANYOLA.


Ja s'han celebrat les eleccions espanyoles. Ha votat molta gent. La major part d'eixa gent ha votat les diferents candidatures, alguns al PP, altres a la Falange Española de las JONS. 


Però, quanta gent no ha votat a cap de les candidatures que presentaven llista electoral? 9.695.189 persones s'han abstés, han votat en blanc o han dipositat un vot nul, o siga, el 28% del cens electoral.

Quants vots té el PP? 7.215.530, el 20, 8% del cens. Diuen que és el guanyador de les eleccions.


Quants escons té el PP? 123 pels 7 milions de vots.

Quants escons té Esquerra Unida? 2 pels 923.105 vots.


Si prenem com a bona la proporció d'Esquerra Unida, el PP n'hauria de tindre 16 diputats, però, en té 123.


Si prenem com a norma la relació del PP, Esquerra Unida n'hauria de tenir 16 diputats, però, en té 2.

I un parell d'exemples de "patriotisme":

- El número dos del PP per Segovia, Pedro Gómez de la Serna, ha estat elegit diputat. El "patriota", desaparegut aquestos dies, suposadament cobrava comissions de diferents empreses i cobrava també com a diputat, que ja ho era.

- L'altre cas, José Julio Rodríguez, anteriorment general de l'exercit de l'aire i "Jefe del Estado Mayor de la Defensa", que es presentava com a número dos de Podemos en Zaragoza, no ha estat elegit diputat. En aquest cas, el "patriotisme", no li ha servit.

Són exemples de la democràcia espanyola, del "estado de derecho" i totes eixes coses que tantes vegades ens conten els polítics i partits democràtics. Tot garantit per la "Constitución Española".




diumenge, 20 de desembre del 2015

ELECCIONS GENERALS 2015



Arxiu del blog