dissabte, 7 de setembre del 2013

"LO IMPORTANTE ES PARTICIPAR"

Acabe d'escoltar a la ràdio que els jocs olímpics 2020 no seran a Madrid. Però, com és possible? Si erem els millors! Porten un parell de mesos comptant els minuts que faltaven per triar Madrid ciutat olímpica, dient-nos que era la millor candidatura, la més valorada, ..., doncs que ha passat?

Només acabada la votació entrevisten un antic atleta, amb medalla olímpica inclosa, que diu, poc més o menys, que ha sigut una confabulació "judeo masónica". El periodista diu que "el COI no nos quiere". I l'alcaldessa Ana Botella argumenta que "es horrible". Com poden comprovar, arguments de pes, reflexions filosófiques.

Jo sóc part d'eixe 0,1% que no volia el Jocs Olímpics per a Madrid. Per què? Odie Madrid? No m'agrada l'esport? Em faria por la programació televisiva el 2020? No. No és això, companys, no és això. Jo, simplement, no confie en els seus possibles gestors i responsables. A mi em diuen, el jocs per a Madrid, i el primer que em ve al cap és la quantitat de nous "amiguitos del alma" que apareixerien, la gran quantiat de "bigotes" que coneixeríem de nou.

Una vegada ja es feren Jocs Olímpics a Barcelona. Saben a qui acabaven d'elegir President del Govern? Felipe González. Saben qui era el President de Catalunya? Jordi Pujol. Saben qui era l'alcalde de la ciutat triada? Pasqual Maragall. Saben qui era el ministre de l'esport? José Antonio Maravall. I saben qui presidia el COI? Juan Antonio Samaranch.

Saben qui presideix el govern espanyol ara? Mariano Rajoy. Saben qui és el President de la Comunidad de Madrid? Ignacio González. Saben qui és l'alcaldessa de Madrid? Ana Botella. Saben qui és el ministre d'Educació i Esport? José Ignacio Wert. I saben qui és el president del Comité Olímpic Espanyol? Jo tampoc.



El vídeo de presentació de la candidatura seria preciós, segur. La candidatura, magnífica, per descomptat. Però, tots aquestos, ..., algú pensa que aquesta gent és capaç de fer res?, algun organisme internacional pot dipositar la seua confiança en aquestes persones? No ho sé, però, jo no.

Ah! Se m'havia oblidat! Qui ha permés el viatge d'aquesta altra a Buenos Aires? I, qui paga el viatge? Deien que les infraestructures estaven pràcticament acabades. Pagades també? Li les descomptaran del sou a totes aquestes figures internacionals?



Llegir els comentaris que hi ha a les pàgines d'Internet no té desperdici. Miren un exemple:


I per relaxar-se escolten açò. És el que hi ha!

Arxiu del blog