dimecres, 31 d’agost del 2011

INDIGNATS: PEPINOS PARA TODOS


La Unió Europea li ha donat a la Comunitat Valenciana el 10% del valor de les pèrdues per la “crisis del pepino” del passat mes de maig, li va dir Maritina a Alberto en una reunió que van mantenir al Palau de la Generalitat.
I perquè? – diran vostés. 
Angela Merkel  també té una fixació especial amb nosaltres?
No. Maritina ho va aclarir: és degut a “la debilidad del actual gobierno de España que preside José Luis Rodríguez”, diu el periòdic.
I va aprofitar l'avinentesa per transmetre al sector agrícola la “especial sensibilidad” del President pels agricultors, reivindicar el “corredor mediterráneo como factor de competitividad para  los agricultores valencianos” i “el agua de calidad a un precio competitivo”, (se suposa que també “para los agricultores valencianos”).
Bé. Jo, n'estic segur que Maritina ho aconseguirà. Aconseguirà el “corredor mediterráneo”, l'augment del 80 o 90% en la propera collita de cogombres i un transvasament del Rin, si ens lliurem del culpable de tots els nostres problemes el proper 20-N, (tot és possible, ja què un altre 20-N ja ens vam lliurar d'un problema, i ben gros, que teníem).
A mi el que m'indigna és que Alberto encenga la làmpada de peu que té a l'esquena que només serveix per fer-li ombra als importants documents que té damunt la taula, que no haja dut el bolígraf a la reunió, que se li haja oblidat col·locar la bandera d'Europa i, el que més m'indigna de tot, el somriure d'aquestes dues persones.
De què es riuen?
Què no estaran rient-se de nosaltres?

Arxiu del blog