dilluns, 12 de novembre del 2012

ASSESSORS.

El programa de Jordi Évole "Salvados", va emetre el diumenge el capítol titulat "Dedocracia". Una de les protagonistes és la Diputación Provincial de Alicante. 

Hi ha una escena on troben a un despatx a una assessora de la presidència, secretària personal. Li pregunta quants examen ha passat per arribar al càrrec i la dona diu que molts, per acabar admetent que l'han nomenat a dit. Li pregunta per la seua feina i no sap ni que dir. Jo no vaig poder acabar de veure-la. Vaig haver de tapar-me els ulls i fer com si no escoltara. Intenteu-ho!


SENADORS.



He llegit a les edicions digitals d'alguns periòdics comentaris sobre la nova web del Senado espanyol. Sembla que té alguna errada de programació i permet, o permetia, afegir comentaris externs. Al retall de la foto algú ha escrit: "Aquí no trabaja ni Dios". Hi ha més, tots ells del mateix tipus, el tema ho permet. A més, la web ha costat 500.000 €.

Admetent algunes errades i un cost elevat, la web és impagable. Un dels apartats representa la sala on es reuneixen els senadors i quan poses el ratolí damunt de qualsevol dels puntets que allí apareixen, pots vore la fotografia del senador o senadora amb el seu nom i cognoms.

Si cliques damunt el nom, apareix la seua fitxa parlamentària. 

He fet clic damunt d'un d'ells. És un senador del PP que té el seu escó a la part més alta del saló. A la seua pestanya "Iniciativas parlamentarias", diu que ha presentat una pregunta per escrit, res més. La pregunta l'han escrita entre quatre senadors. La van presentar el 21 de febrer i encara no els ha contestat ningú. 

Aquest home pot estar tranquil, pot pensar que algú està meditant ben bé la resposta. Al cap i a la fi, és una pregunta sobre pressupostos i inversions, sense més importància, i quasi millor que no li contesten, per evitar depressions.

Imaginen vostés, que aquest bon home ha tingut un lapsus de memòria, i la seua pregunta fora: Qui sóc jo? 

I des del mes de febrer no li ha contestat ningú. I allí està l'home, al Senat, esperant la resposta.

A la pàgina d'inici, per presentar-nos la institució, han penjat alguna foto. Per exemple, la d'un dels últims Plens: ple de gom a gom, tots treballant, salvant Espanya de la crisi, salvant-nos a vosté i a mi.


Jo, la mire, i em queda satisfet. Tenia una altra imatge dels Plens del Senat. Estem en bones mans!


Arxiu del blog