dilluns, 12 de novembre del 2012

SENADORS.



He llegit a les edicions digitals d'alguns periòdics comentaris sobre la nova web del Senado espanyol. Sembla que té alguna errada de programació i permet, o permetia, afegir comentaris externs. Al retall de la foto algú ha escrit: "Aquí no trabaja ni Dios". Hi ha més, tots ells del mateix tipus, el tema ho permet. A més, la web ha costat 500.000 €.

Admetent algunes errades i un cost elevat, la web és impagable. Un dels apartats representa la sala on es reuneixen els senadors i quan poses el ratolí damunt de qualsevol dels puntets que allí apareixen, pots vore la fotografia del senador o senadora amb el seu nom i cognoms.

Si cliques damunt el nom, apareix la seua fitxa parlamentària. 

He fet clic damunt d'un d'ells. És un senador del PP que té el seu escó a la part més alta del saló. A la seua pestanya "Iniciativas parlamentarias", diu que ha presentat una pregunta per escrit, res més. La pregunta l'han escrita entre quatre senadors. La van presentar el 21 de febrer i encara no els ha contestat ningú. 

Aquest home pot estar tranquil, pot pensar que algú està meditant ben bé la resposta. Al cap i a la fi, és una pregunta sobre pressupostos i inversions, sense més importància, i quasi millor que no li contesten, per evitar depressions.

Imaginen vostés, que aquest bon home ha tingut un lapsus de memòria, i la seua pregunta fora: Qui sóc jo? 

I des del mes de febrer no li ha contestat ningú. I allí està l'home, al Senat, esperant la resposta.

A la pàgina d'inici, per presentar-nos la institució, han penjat alguna foto. Per exemple, la d'un dels últims Plens: ple de gom a gom, tots treballant, salvant Espanya de la crisi, salvant-nos a vosté i a mi.


Jo, la mire, i em queda satisfet. Tenia una altra imatge dels Plens del Senat. Estem en bones mans!


Arxiu del blog