dissabte, 12 de març del 2011

LA PORTAVEU

M'ha arribat el vídeo per correu electrònic.
I qui és aquesta persona?
És una dona de Cadis.
És la subdirectora general d'un banc d'aquests de nova creació amb la seua seu instal.lada a Madrid.
És la delegada del Govern a Pontevedra.
Treballa a una coneguda fàbrica de conserva de Múrcia.

No, és la Consellera Portaveu del Govern Valencià.

I no li dóna vergonya! Com no li dóna vergonya a una gran part dels valencians que, ara en passar Falles, li donaran el seu vot.

A mi sí i jo no! A mi sí que em dóna vergonya i jo no li donaré mai el meu vot!

VENEN ELECCIONS

L'acudit el va publicar Forges al diari El País el cap de setmana passat:

diumenge, 6 de març del 2011

EL CANDIDAT

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la convenció del PP a Palma de Mallorca. Hi ha diverses fotos de l'acte publicades als diaris, per exemple, aquesta:



Observeu les cares de Rajoy i Bauzà quan s'acosta, per sorpresa i per l'esquena, Paco. (José Ramón Bauzà és el nou candidat a les Illes, que es presenta sense cap imputat a les seues llistes. Un exemple de "regeneración democrática" diu Cospedal, després del "caso Matas". Imagineu l'alegria d'aquest home de fotografiar-se amb el nostre President. I rajoy? Què pensa? És despreci? És fàstic?).


Però, la cosa no va acabar així. Paco, on va, triomfa.



Mireu-lo que content està. Té motius, està signant el manifest del PP "en contra de la corrupción y a favor de la transparencia". Esteban aplaudeix, amb vaquers i sense corbata, és el que toca. Encara que no tots ho van fer.



"Somos buenos gestores, líderes en políticas sociales, no tenemos complejos, somos imbatibles, somos los mejores,..." va afegir Paco. El vídeo que va portar, mostrava "espectaculares imágenes de la Ciudad de las Artes y la Ciencias" y de la nova línia de l'AVE, que han construit entre ell, Gerardo, Vicente y Rita. El sèquit de populars valencians, traslladats a Palma, es trencaven les mans aplaudint, la resta mirava "entre molestos y resignados" diu el diari. "Te llevamos el AVE, te llevamos el futuro, la vanguardia, te traemos la mejor sanidad, te traemos la cultura, la mejor educación". Conclussió final: "Nosotros cumplimos".


Diuen les enquestes, totes les enquestes, que guanyarà per majoria absoluta, el votaran "todos los valencianos" com li agrada repetir a ell continuament. Fins i tot, igual guanya a totes les poblacions del País Valencià. No m'ho puc creure! No crec que ens ho merescam! Però, hi ha molta gent que sí, que s'ho creu.


Tal i com estan les coses, és possible que vejam un President de la Generalitat Valenciana assegut al banc d'un jutjat.


Què no en tenen altre?


Prop del lloc on els del PP fan la seua convenció, Jaume I va dir allò de:
- "Vergonya cavallers, vergonya!"
I a Beneixama, recorde l'Ovidi, ja fa molts anys, cantant a La Talaeta.

Arxiu del blog