dimecres, 22 de juny del 2016

JOAN BENESIU

Joan Benesiu, un home de Beneixama, ha guanyat un premi literari. I a Barcelona! A més a més, aquest mateix home, es dedica a l'ensenyament a un institut valencià. I ensenya filosofia! Es tracta doncs, d'un individu peculiar.Supose.

No sé el motiu, però, he llegit diverses obres seues: un assaig sobre un poeta local, un tal Pastor Aicart; "Els passejants de l'illa de Xàtiva" i "Gegants de gel".
Us les recomane les tres, si sou de Beneixama. La primera és un assaig molt amé, entretingut i quasi, divertit. L'altra, "Els gegants de l'illa de Xàtiva", també m'ha agradat. Feia temps que no llegia una novel·la en català que m'agradés.

http://www.vilaweb.cat/noticies/joan-benesiu-guanya-el-premi-crexells-amb-gegants-de-gel/


LES VALLS DE MARIOLA SÓN DE L'ALCOIÀ.

Ja vaig escriure un comentari el mes passat sobre el nou mapa comarcal del País Valencià (en realitat no sé massa bé què és eixe mapa). Sembla que hi ha més gent interessada en el tema; l'IEVM ha llançat un manifest parlant de la futura comarcalització, si algun dia s'atreveixen els nous governants a fer-la, ho dubte, i està recollint adhesions a aquest manifest. Hi ha moltes. Jo ja l'he signat, el manifest. Vosaltres també podeu signar-lo.

http://barcella.banyeres.com/carpeta_IEVM/adhesions.html

Arxiu del blog