dilluns, 28 d’octubre del 2013

LA RELIGIÓ I LES PROVES D'AVALUACIÓ PISA.

Han passat a penes uns dies de la vaga d'educació contra la llei Wert. Moltíssima gent es va manifestar als carrers. Ja sabíem que aquests governants no anaven a fer ni cas, però, la cosa no para ahí, acabe de llegir la següent notícia a un dels diaris d'internet (també he escoltat el comentari de la llumbrera de guàrdia a la ràdio):

  
No pot ser! Es tracta d'un malson, veritat? Què algú els diga a tota aquesta colla que estem en el segle XXI! Estic dormint la "siesta" i és un malson? Açò no pot ser real! Estic vivint en Matrix! Doneu-me la pastilla roja, per favor! Preferisc que em perseguisquen calamars metàl·lics a Rouco! Jo me'n vaig a consultar "el oráculo", açò no pot ser real!

[Per cert, El Blanquinal, jo crec que també forma part de Matrix. El "problema de España" i el "debate catalán", que duu aquest home entre mans, també formen part d'un univers paral·lel de Matrix. I Xavier Casp no és la solució. Millor Quevedo i Góngora. Imagine que Góngora és Mariano i Quevedo és Artur. Deixe vosté a Casp i llegisca a Quevedo i Góngora, vorà com tot es suavitza. I recorde que Trinity al qui busca és "al elegido".]

Arxiu del blog