diumenge, 8 de novembre del 2009

GIVE THE TROMPA BACK TO THE BOY!

Give the trompa back to the boy!
Torna-li la trompa al xic!


Aprofitant el passat pont festiu del 9 d'octubre vaig visitar l'exposició del MARQ sobre la "belleza del cuerpo", seguint la recomanació que EL POPULAR, del que sóc habitual lector, feia al seu últim número.

Feien unes jornades de portes obertes, degut a què acabava l'exposició, i l'entrada era gratuïta. Dues hores de cua, per comprovar la passió que a la ciutat d'Alacant desperta la Grècia Clàssica. L'hel.lenisme alacantí és proverbial. L'interés pels Déus grecs és encara més gran que el que tenen per la seua pròpia llengua. I el nivell de coneixement sobre l'art grec i romà, immens. I us ho demostraré amb un parell d'exemples que vaig poder escoltar a la cua, mentre esperava per entrar:

a/ Una persona li deia als acompanyants que estaven a punt de poder veure el DIÁBOLO.

b/ Una altra, il.lustrava l'amiga, comentant-li que l'estàtua real era de l'EDAT DEL BRONZE i, per tant, de bronze. (Havia sentit campanes, però, no sabia bé on).

Mentre José Joaquín s'extasia contemplant atletes de marbre, el nostre president, l'autèntic, somnia amb Olímpia i amb la futura olimpiada que es celebrarà a València un any d'aquests. Ho va dir a l'Àgora, que eixe, en realitat, era el seu somni.


Va dir que el seu somni eren unes olimpiades per a València.

Aplaudiments per a ell! ( I Ric? On està Ric?)

TAKE THE BIG CANDLE BECAUSE THE PROCESSION IS LONG.

Take the big candle because the procession is long.
Agarra el ciri gran que la processó és llarga .

No cal que us preocupeu massa. Nosaltres, a dependre anglés segons el model Font de Mora, a poc a poc.
Mentre, les coses van millorant. Tenim als nostres líders ocupant-se de l'assumpte: una xicoteta mostra són aquestes notícies, (del diari), de la passada setmana.

Arxiu del blog