dimecres, 19 de juny del 2013

#VALENCIÀÍBER.


Hui ha publicat el diari Levante la següent notícia:


És bona. Aquestes últimes setmanes hi ha de molt bones de notícies als diaris, però, aquesta les supera.

No fa massa dies, Esteban -desaparegut Ric, Esteban és el meu favorit-, a un dels seus vídeos promocionals,   parlava de "los 300" i de la "batalla de las Termópilas". Abans, durant la campanya electoral, ja ens havia contat altres batalletes: recorden vostés aquella del "millón de emprendedores" i dels 3,5 milions de llocs de treball creats en pocs dies.
Passem, doncs, d'Esparta i els perses als íbers. Però, de seguida ha aparegut gent que discrepa:


Jo també! No n'estic d'acord. I he trobat proves contundents. En un principi semblava que la documentació històrica estava a favor de la tesi ibèrica:


Però, no, he trobat proves contundents que demostren que és molt anterior als íbers:




I sobretot, l'últim descobriment de diferents premis Nobel, que mirant el trencadís de l'Àgora de Calatrava se n'adonaren que el Big Bang fou en realitat la primera mascletà de la història.

Açò es mereix un parell de canvis en els articles de l'Estatut d'Autonomia i, fins i tot, del Títol Preliminar de la Constitució Espanyola.

Com arribe la notícia a oïdes del Fons Monetari Internacional i d'Angela Merkel, anem a passar-les "pu.....". De la "prima de riesgo", millor ni parlar.

* Post scriptum: els científics descobridors de la primera mascletà han arribat a les nostres terres amb l'AVE, baixant a l'estació de Villena, una altra notícia que mereix un seguiment exhaustiu. La de l'estació de l'AVE de Villena, vull dir. He vist les imatges de la inauguració. Cal recordar-se'n de tots aquells que estaven allí en fila índia donant-se la maneta i recordar-se'n també del mòdic preu de la barbaritat: 10 o 12 milions d'euros diuen que costa l'estació.

Arxiu del blog