dissabte, 20 d’octubre del 2012

L'ALCALDE.

L'Alcalde de Segovia s'ha assegut davant els micròfons per comentar el tractament rebut per la ciutat i la província en els pressupostos generals de l'estat de Don Mariano per a l'any que ve. Fa riure. La primera vegada que l'escoltes et rius, però, el que diu és molt seriós. De manera irònica fa una lectura ben ajustada a la realitat, al que està passant.


I nosaltres què? Si aquest home es sent maltractat, nosaltres tenim motius per sentir-nos maltractats i mig. I adoptem mesures: 3.000 treballadors del sector públic valencià al carrer (no estan inclosos els de la televisió, altres 1.200). I què feien totes aquestes persones? Ara ja no són necessàries? No ho sé, la veritat. El que sí que sé és que s'han quedat curts: mirant la foto, almenys haurien de ser-ne 3.002.


dimarts, 16 d’octubre del 2012

PRESTIGE.

Hui, 10 anys després, ha començat el judici per la catàstrofe del Prestige.

Algú parlava de "hilitos de plastilina", altre de "playas esplendorosas", hi havia qui alabava la "gestión del gobierno de España", algú esquiava i caçava lluny del desastre, fins i tot, hi havia qui s'ocupava en posar els peus damunt la taula.

Mariano, Federico, Miguel, Francisco, José María. Ningun d'ells assistirà al judici. A ningun l'han convidat a assistir al judici. El de la plastilina és hui President del Govern d'Espanya.

Arxiu del blog