dijous, 13 de desembre del 2012

ALFREDO PÉREZ I AMAIUR.

Tota l'oposició en el Parlament espanyol havia acordat presentar recurs en contra del Decret Llei del govern sobre les pensions. Seria la primera vegada que tots el grups opositors en conjunt presentaven un recurs en el Tribunal Constitucional contra una norma dictada pels qui manen. 

Però, poc després, el PSOE diu que no firma junt a Amaiur. Diu que "la relación con ellos no está madura".
Alfredo!, però, Alfredo!, què fas?, en què penses?, en quin món vius? Heu aconseguit arribar al 25% dels vots, però, arribareu al 5% d'ací no molt. (Fa pocs dies, deia que es plantejarien traure la religió catòlica de l'escola quan manaren, si tirava endavant la llei Wert. Per cert, cosa que haurien d'haver fet ja fa trenta anys, quan manaven).

Què qui creus que són els diputats d'Amaiur? No són diputats com tu? No estan ahí per què hi ha gent que els ha votat? Què no són un partit legal? Els seus vots no són vàlids? 

Miren vostés el vídeo, escolten el que diu. Després pretenen donar-nos lliçons sobre les mentires del PP. Alfredo, s'ha guanyat vosté suficients mèrits per anar-se'n a casa. I deixar-nos tranquils! De vergonya!

ERC i Compromís-Equo tampoc signaran junt al PSOE. Ben fet. El diputat valencià Joan Baldoví no signarà. Ben fet Joan! Hem de posar a cadascú al seu lloc.

Els peperos estaran descollonant-se.

Arxiu del blog