dijous, 10 de maig del 2012

SERIETAT.


La foto és del President Fabra hui a les Corts Valencianes. La taxa d'atur a la Comunitat és del 27%, la més alta de la història autonòmica i una de les més altes de tot l'Estat.

Doncs, ens mostra uns gràfics que diuen que "està creant-se ocupació". Ho diu i s'ho creu. Alberto té futur en la política valenciana: el rellotge és molt millor que el de Ricardo i el dit, el dit apunta amb molta més precissió que quant Paco utilitzava el seu per assenyalar el no res que l'envoltava.

Però tot s'arreglarà, sigau optimistes. Diu Alberto que açò s'arreglarà amb el "rigor, serietat i responsabilitat" d'ell i tot el PP valencià. El "rigor" en les retallades ens l'apliquen a nosaltres, la "serietat" és la de les mesures que han pres a la sanitat i l'educació i la "responsabilitat" del desastre, de la crisi, del dèficit, de la corrupció, de la "prima de riesgo", de la CAM, de Bancaixa i de la lentitud del Ferrari de F1, és de vosté i meua, que nosaltres som també els culpables.

Mariano també és aficionat a dir-nos que "seamos serios". Vol que "seamos serios" quant en realitat el que hauríem de fer és estar plorant sense parar. O prendre també altres mesures.


Jo, igual que Luis García Montero, açò que està passant no ho veig seriós, possiblement és, millor, "un mal chiste".


Arxiu del blog