diumenge, 6 de maig del 2012

DE NOU HERMANO LOBO.

Fa uns dies havia penjat jo al bloc unes imatges de la revista HERMANO LOBO dels anys setanta. Les havia rebudes per correu electrònic.
Hui, visite una web que tinc a la carpeta de favorits, però, que feia un temps que no llegia: es tracta del bloc "No le digas a mi madre que trabajo en bolsa" de Francisco Álvarez Molina, col·laborador habitual del programa de RNE "No es un día cualquiera". Allí, té una secció titulada "La bolsa y la vida" on fa uns comentaris ben interessants. (Crec que són els dissabtes quan l'escolte, però, a la web de la ràdio estan totes les seues reflexions).

http://noledigasamimadrequetrabajoenbolsa.blogspot.com.es/

I em sorprenc al veure un parell d'entrades on utilitza la referència de la revista HERMANO LOBO: 
- Nada nuevo ... desde 1970.
- ¿Dónde dije digo, digo Diego?
Molt interessants les dues, com totes les del bloc i com tots els comentaris que fa a la ràdio. Un fragment d'un dels seus escrits diu:

No tardaremos en escuchar cambiar de discurso a los 'líderes europeos', y donde ayer decían que sólo había un camino posible, dentro de poco dirán que hay más caminos por los que transitar. Nada nuevo por otra parte para los asiduos escuchantes de 'La Bolsa y la vida'.


Escolteu els propers dies, després que Hollande guanye les eleccions franceses, els nostres grans líders polítics i econòmics: Mariano, Soraya, Luis, Cristobal, Fàtima, Mª Dolores, ...De Alberto, per a què parlar.


Uns dels últims vídeos que ha penjat aquest home al seu bloc és el que us adjunte. Molt divertit: "Hablando en plata". Jo vaig a deixar de veure el Canal 9 per dedicar-me a la lectura en profunditat del Finalcial Times.


Arxiu del blog