divendres, 18 de maig del 2012

ÉS TOT MENTIDA.

Em referia ahir a l'article de Millàs "Un sindiós". La seua tesi: tot és mentira. Hui, diferents diaris, la confirmen. Alguns dels governs autonòmics han amagat part del seu deute. Factures amagades al calaix, de fa anys, sense pagar. La major part a Madrid i a València. 

Aquelles autonomies governades ara pel PP i abans pel PSOE, van traure totes les factures amagades, calia adjudicar el deute al PSOE. Les autonomies governades pel PP on continua governant el PP, les van amagar, per amagar el seu deute. Ara, volen que les paguem nosaltres, amb l'educació dels nostres fills i filles i amb la sanitat de tots.

El famós deute heretat, 8,5%, és ara del 8,9% gràcies a la Comunidad de Madrid i a la nostra, com no podia ser d'altra manera. Diu la premsa que eixe augment del 0,4% significa 4.000 milions d'euros més. 

És greu aquest augment del dèficit? No, no cal preocupar-se. Hi ha solucions:

* No tindran cap paga extraordinària els ensenyants i els sanitaris durant els pròxims cinc anys. (Millorarà la qualitat de l'ensenyament i de la sanitat).

* L'alumnat d'Educació Infantil i Batxillerat, etapes educatives no obligatòries, pagaran el 50% del cost. En centres públics només, per suposat. (Es reduirà el fracàs escolar).

* Els parts en hospitals públics pagaran el seu cost real. Els parts múltiples pagaran el que corresponga al part més l'euribor. (Una mesura de protecció a la família).

* Les defuncions pagaran un canon inversament proporcional a l'edat del mort. (Millorarà la qualitat educativa i la sanitària al mateix temps i també crearà ocupació).

* Banyar-se a la platja també tindrà el seu canon, en aquest cas directament proporcional a la temperatura ambient. Aquesta mesura serà temporal, només s'aplicarà durant l'estiu. (Disminuirà l'atur i el fracàs escolar).

*Les vivendes, a banda del valor catastral, pagaran també segons el valor moral dels seus inquilins. La valoració moral la faran el rector i el sagristà del municipi en qüestió, podent augmentar fins el 10% de l'impost, l'arquebisbe. (Aquesta taxa es destinarà el 50% a la reducció del dèficit i l'altre 50% al finançament de l'església catòlica, que no pagarà IBI, ni IVA, ni Impost de Circulació, ni la taxa de recollida de fem).

*Les manifestacions contra les retallades del govern pagaran un impost invérsament proporcional al nombre de participants, segons la policia, o directament proporcional al nombre d'assistents segons els organitzadors. Si cal protegir els manifestants amb policia antidisturbis s'incrementarà l'impost un 10%. (Allà on governe el PSOE, EU o similars, les concentracions per la visita del Papa i les processons, estaran exemptes).

Bé, hi ha moltes solucions per a la crisi. I alguna sense necessitat d'augmentar els impostos. Per exemple, que tots els responsables d'aquesta barrabassada, se'n vagen a casa o a la presó. Milloraria l'educació, la sanitat, baixarien l'atur, el fracàs escolar, el dèficit públic i la mala llet de la ciutadania. I augmentarien, considerablement, l'alegria, el bon humor i la felicitat.










Arxiu del blog