dilluns, 28 de desembre del 2015

"LOS BARONES" I LA CUP.

No ho sabia jo, però, me n'acabe d'assabentar que al PSOE hi ha "barones". També una "baronesa", tot siga dit.

I qui són? No els conec a tots, sols alguns que indiquen els diaris: Susana Díaz, García-Page, Guillermo Fernández Vara i sembla que últimament s'afig també el nostre, Ximo Puig. Tots ells autèntics "líders" mundials, com podeu comprovar només llegint el nom.

Aquestos "líders" aporten diputats, en les últimes eleccions, als resultats electorals, els pitjors de la història, del PSOE.  Es creuen molt importants i volen fer fora al secretari general Pedro Sánchez. Evidentment per manar ells. O, potser, pel bé d'España i dels espanyols.

Susana Díaz, presidenta d'Andalusia, és una dona jove, amb un discurs vell, molt vell. D'eixos que diuen un rastre de paraules darrera d'un altre, però, sense cap contingut. Escoltar-la és esgotador. Aquestes eleccions ha tret menys vots que a les autonòmiques i vora dos-cents mil menys que a les anteriors eleccions generals. O siga, ha guanyat.

Guillermo Fernández Vara president d'Extremadura. Ha perdut vots respecte de les autonòmiques i també respecte de les anteriors generals. Però, ha aconseguit guanyar-li al PP en Badajoz. En Cáceres, no. Un polític d'altura.

Emiliano García-Page, amb guionet. President de Castilla-La Mancha gràcies a Podemos. El PP li va guanyar les eleccions autonòmiques i també ha tret més vots que ell en aquestes generals. També ha perdut vots aquesta vegada respecte de les anteriors eleccions i ha perdut en totes les províncies manxegues amb el PP. Un altre autèntic "líder".

I, Ximo. Ai Ximo! De les anteriors generals del 2011 a les del 2015 ha perdut vora 170.000 vots d'una tacada. I això sent President de la Generalitat. Han tret més vots que ell, el PP i també Compromís. Un "lider" amb un gran futur per davant.

Ara li donen instruccions a Pedro Sánchez sobre pactes i espanyolitat. Uns altres que s'apunten al llistat de patriotes.

Pobres votants del PSOE. I pobres espanyols si cauen en mans d'aquesta colla.

I la CUP? Un grupúscul d'extrema esquerra, antisistema i antitot, diuen per ahí que són. Estan pensant si voten Artur Mas com a President de la Generalitat de Catalunya o no (1515 diuen que sí i 1515 diuen que no). I els d'Artur Mas volen que els voten a favor aquestos antisistema, quan ells són el sistema. Sobre nacions i nacionalisme també estan dubtosos, igual són independentistes també o, potser no. Crec que el que realment pensen és si començar la revolució en Manresa o en Sabadell. (No s'han presentat a les generals. Haguera estat interessant que haguessen tret un diputat i al PP li'n faltara un per a la majoria absoluta).

El panorama és desolador. Què li farem!

Arxiu del blog