diumenge, 23 de març del 2014

BLOGS POLÍTICS.

Tinc per costum llegir alguns "blogs polítics" i he notat aquests últims dies que comencen a moure's. S'acosten eleccions i cal anar preparant la campanya que permeta guanyar-les.

Entre ells, entre els "blogs polítics", es troba "popularsdebeneixama".





És un blog on els membres i simpatitzants d'aquesta formació, tots ells "apassionats per Beneixama", expressen les seues inquietuts. Són gent "lliberal" i "amant de la democràcia", però, "inquiets" sembla que no ho són tant.

L'últim comentari del blog dels populars, titulat "Sobre comentarios", és de l'11 de febrer de 2012. Els comentaris dels blogs dels grups polítics de l'oposició local des d'aquell febrer en són 500.

Com si al despenjar-se del coll aquelles etiquetes identificatives, que lluïen els "lliberals", tan boniques, a la porta del col·legi electoral el dia de les passades eleccions municipals, semblants a un "detente bala" postmodern, la passió hagués anat minvant fins desaparèixer o bé, el blog "popularsdebeneixama", és la imatge de la realitat local, un "forat negre" en l'espai i en el temps que està engolint-se, no sols el present, també el futur del nostre poble.

Animeu-vos. La "passió" és altra cosa. Conteu-nos tantes coses bones que heu fet pel nostre poble, i tan ben fetes, que els qui no estem plantats damunt de la columna del poder no arribem a vore-les. I si no voleu parlar del passat, digueu-nos la quantitat de felicitat que aportareu a les nostres vides si us donem el vot les properes eleccions.


Arxiu del blog