dimecres, 3 d’octubre del 2012

SÓN ELLS!

Són ells. Estan ahí, asseguts a la poltrona, tocant-se el nas, mirant els núvols, llegint, parlant pel mòvil, passejant, en animada conversa, absents, amb el pensament a l'infinit. Diu hui el dirari que ja en són deu els imputats en casos judicials. I continuen ahí.

Com se sol dir, treballant. Des de l'1 de setembre estan treballant sense parar, creant innumerables llocs de treball, fomentant el teixit industrial valencià, impulsant el comerç, les exportacions, millorant la sanitat i l'educació. S'han reunit a les corts un parell de vegades. Estan cansats. El President ha soltat un parell de frases memorables, "històriques", tot va bé, tot és perfecte, quasi com ells. Imagineu les normes legals que han redactat Paco i Rita aquest mes? Sabeu quants "corredors mediterranis" i "transvasaments" ha realitzat el President ? Quantes mesures per acabar amb l'atur?

Rita, Paco, Rafael, Alberto, Vicente, Ricardo, Alfonso, Juan, Sonia, Mª José, ... estan ahí. Treballant, asseguts a la poltrona, (observeu Ricardo), guanyant-se el jornal. I nosaltres, els ho tolerem.









Arxiu del blog