dimecres, 26 de setembre del 2012

IMATGES DEL DIA.

Són d'ahir. Estan escampades per tot internet i per tots els diaris del món.

* Una dona ha introduït el cap, sense voler, entre el cos i el braç d'un policia que passejava pacíficament pel carrer, i ara no el pot treure. Altres tres policies, molt atents, intenten ajudar-la a eixir del forat.



* Mariano, passeja per Nova York fumant-se un puro. Ve de l'ONU on acaba de dir que vol que li tornen Gibraltar o va a l'ONU a dir que li tornen Gibraltar. En realitat açò últim té igual que siga d'una manera o altra. No duu casc al cap, no podria fumar, i la porra és ací un puro. Mariano és un home pacífic. Aquest home és, a més, el President del Govern Espanyol.



* Un jove violent intenta agredir a un grup de motoristes que anaven a participar en una carrera. Segurament els haurà furtat alguna moto i els altres li han furtat el casc i intenten arrencar-li el nas.


Es tracta de tres imatges de la "marca España". Dues d'elles preocupants, la del mig, concloent: mentre milers de manifestants envolten el Congrés dels Diputats, on estan reunits en sessió plenària 50 dels seus 350 membres, (els altres 300 estan, ja sabeu, treballant als seus despatxos), i diuen que no, que la cosa no va bé, Mariano, President del Govern d'Espanya, passeja relaxat pels carrers de NY fumant-se un puro.

Encara hem de vore coses més grans. Crec que demà torna.

Arxiu del blog