dimarts, 11 de setembre del 2012

EL PREU DE LA CRISI.




Diu la premsa que una empresa de roba ha tret una samarreta amb un eslógan de l'home aquest que el mes passat va "expropiar" uns carros d'aliments a una altra empresa alimentària: "Menjar per tothom. Un món sense fam". És el preu de la crisi.


El diari Levante publica la notícia de la intenció de Mariano de limitar el sou dels polítics. De les retribucions dels polítics, diu. Si es tracta d'un ajuntament, sembla que vol que eixes retribucions, totes les dels polítics que el formen, no superen el 0,6%  del pressupost.

Com afectaria la norma a l'Ajuntament de Beneixama?

Com que jo desconec el pressupost de l'Ajuntament de Beneixama, supose que és correcte el que es publica al Programa de Festes de 2012: tant ingressos com despeses en són 1.318.967,68 €, dèficit zero, millor que Cristobal, Luis i Mariano junts.

Apliquem-li el 0,6%: 7.913,80 €

7.900 € per a sous de l'alcalde i els regidors, assistència a reunions, dietes i locomoció, ...etc?

Tampoc sé el que cobren actualment, però, si s'aprova la norma, possiblement hauran d'ajustar-se el sou. Els qui cobren, clar. Pobres, tan de treball i tan d'esforç com fan pel poble, tanta dedicació i preocupacions. És el preu de la crisi.



Arxiu del blog